begonvil38 canım merhaba ben normalde Kayseri Şehir Hastanesi’nde aşılama tedavisi ile bebek sahibi oldum sonrasında benim bebişin kesesinin yanında bir pıhtı oluşmuş şehir hastanesindekiler anlamadı eşim askeri personel o yüzden de benim bir arkadaşım vasıtasıyla aynı lojmanda oturduğum bir arkadaşım vasıtasıyla o da aynı doktora gidiyormuş da hamileliğin başından beri ben hani ondan bilgi aldım çok iyi falan dediği için orayı tercih Edip gittim deneyimledim açıkçası aşırı naif bir kadın çok güzel ilgileniyor mesajlarına saat kaç olursa olsun dönüş yapıyor WhatsApp üzerinden özellikle mesela farklı bir ilçedeysen merkezde değilsen ben farklı bir ilçedeyim Sivasa daha yakın olan bir ilçedeyim yani öyle söyleyeyim devamlı gidip gelemiyorum ultrasonda görmüştü hemen iğne başlamıştı kan cıvıltı daha sonrasında hap pıhtıımız geçti bebeğimizin gelişimi çok iyi olmaya başladı sonrasında hani hiçbir sorun yaşamadık zaten 14 + 3 bugün daha çok küçüğümüz ikinci tra mes’a geçtik ama yani dediğim gibi hani eminim memnun kalacaksındır diksiyonu konuşması zaten dinine çok düşkün diniyle bütün bir kadın hani neyin olup neyin olmayacağını neyin insan uygun olup neyin uygun olmayacağını da yapıyor ben dediğim gibi doğumu da hani onunla yapmak istiyorum sen de bir git görüş istersen deneyimle hani daha sonrasına karar verirsin ama eminim memnun kalacağından