tugbatosun sugranur sezaryenden önceki gece 12 den sonra bir şey yeme dediler bana doğum yaptım odaya çıktım yarım saat geçmedi çorba ve hoşaf getirdi hastane personeli onu yedim akşam yemeğini de normal getirdiler öyle yedim 🤗
cicekkizim0 sugranur ilk hamileliğimde sancım gelip hastaneye gittim yemekte yemiştim 9 cm açılmam olmasına rağmen çatın dar diyip hemen sezaryene aldılar yemek yiyip yemediğimi sordular yedim dedim ama sorun olmadı aldılar ameliyata
Semayyy sugranur arkadaşım oldu geçenlerde gece 12den sonra yeme içmeyi kesip sezaryen sonrası 4 saat geçtikten sonra sıvı alımı serbest 8. saatten sonrada yemek yemesine izin verildi.
QueenBahar_ sugranur ilk sezeryanimda 4 saat sonra ye dedi oda sıvı şeyler Sıvı şeyler yedikten sonra 6 saat sonra ekmek gibi şeyler ye dedi 2 inci sezeryanimda çıkar çıkmaz doktor çorba su gibi şeyler ye dedi 4 saat sonra ekmek katı şeyler ye dedi
Engusa sugranur anestezi türüne göre değişiyor sanırım benim spinal ve epidural bir arada olmuştu gece 12 den sonra yeme içmeyi bıraktım sabah 7 de doğum oldu odaya çıkınca yeme içme serbestti kısıtlanma olmadı
almila1723 sugranur gece 12 den sonra aç kalınıyor. Ameliyattan sonrası için her doktorun rutini farklıdır kimisi 2 saat sonra sıvı alımına başlatır kimisi 4 saat sonra . Gaz çıkarana kadar da katı gıdaya geçilmesi önerilmez .