elaefem Melisssa3 bende bi hafta boyunca gece sabaha kdr öksürdüm çok kötüydüm ama geçti şükür bebeğe zarar verecgni sanmıyorum.kendi doğal yöntemlerimle geçirdim öksürüğü acile gittim parol vermişlerdi sadece
xseymax elaefem neler yaptınız, geceleri öksürmekten uyuyamıyorum öksürdükçe bebeğim hareketleniyor üzülüyorum 😞
mskopar xseymax zerdeçal rendeleyip biraz limon sıcak su içerken boğazını yakıyor günde 1 bardak iç ama rahatlatır inşallah
elaefem xseymax bal limon karabiber karıştırıp içtim anında geçirdi valla.zerdaçal de oluyor da gebelikte zararı olur belki diye onu kullanmadım
matre Melisssa3 bende 35+6 oldum bugun inanılmaz öksürük var geçmiyor dr ilaç yazmıyor sizin geçti mi
xseymax elaefem şekerimi çok etkiler mi diye kararsız kalmıştım ama mecbur deneyeceğim. Teşekkür ederim 🙏🏻
momsalis elaefem merhaba bunu tam tarifini verirmisiniz rica etsem bende öksürükten perişanım günlerdir boğaz ağrısı öksürük 34 haftalıgim
elaefem @“Melisssa3”# bal limon karabiber karıştırıp içtim anında geçirdi valla.zerdaçal de oluyor da gebelikte zararı olur belki diye onu kullanmadım