defne157 Canlarım bişi sormak istiyorum şuan 32 haftalık hamileyim hastane de gelenlere hediyelik kolanya ve çikolata yaptıracam ama ne zaman yaptırmalıyım sizzcee siz yaptırdnz mi ve ne zaman yaptırdınız çikolatalar bayatlamaz mi erken den alsam yardimci olun lutfennn ❤️🫶🤍
onal7 defne157 33 te sipariş ver canım 34 te yollarlar zaten bide balkon gibi soğuk yerde sakla bişey olmuyo ben ilhanhediyelikdunyasi nda yaptırdım çok güzel ilgilendiler ve ürünler çok tatlı geldii
Busraaaakkk defne157 Hediyelik yaptırmadım açıkçası. Çikolatayı da dün aldık 38.haftamda yani. Erken almadım ben
mnskcr 39+3 biz 1-2 hafta öncesinden hazırladık bekleme durumundayız şuan da 😂 Bişey olacağını sanmıyorum 37-38 arası hazırlayabilirsiniz bence, ne zaman gelecekleri belli olmuyor çünkü
neym Sezeryan belliyse bence son 1-2 hafta kala alın çikolatayı hastanede hemen bitmez eve gelen misafirlere de sonraki süreçte kalır diye düşünüyorum
ysm22 Özel yaptıracaksanız bir hafta on gün sipariş vereceğiniz yere göre değişiyor çikolatalar 4 aya kadar buzdolabında muhafaza ediliyormuş bilginiz olsun bende 27 haftamdayim siparişini yaptırdım ☺️
defne157 Yazmelegi_ ay çok kararsz kalmistik bı an hazır da olsun istiyorum herseyim bı yandan da ya çikolata bayatlar da bozulursa diye tereddüt de kalmıştım bilgi için teşekkürler 🫶
melisaa0681 Haftamdayım bugün sipariş verdim bekleyemedim valla 4,5 ay raf ömrü oluyormuş çikolatanın güneş görmeyen hafif serin biyerde bekletin yazıyordu
defne157 melisaa0681 bende bekleyemicem heralde çok heyecanlıyım ayrıca haftaya sipariş vermeyi düşünüyorum bende kısmet olursa ☺️
defne157 Busraaaakkk ilk kızım da magnet yaptırmıştm bunda çikolata yaptırmak istiyorum birde kolanya Trendyol da biraz baktm da çok güzel şeyler vardı