Maso Iyi günler ben normalde ümraniye araştırma hastanesine gidiyorum daha önce ozelde detaylı ultrason çektirdim sonuçları doktoruma gösterdim kendisi de normal ultrasonda bakınca böbrekde az bir büyüme var ama endişelenecek bir şey yok dedi ama 26. Haftadan sonra bizim hastanede renkli ultrason cektir dedi 25 mart için randevu aldım ama devlette eşimi alırlar mı bilmiyorum çünkü normal muayenelere almıyorlar eşimi ben de korkuyorum bir şey çıkarsa diye eğer alirsalar eşim iznini o gün için ayarlayacak şimdiden. ümraniye devlette detaylı ultrason çektiren varsa bana bir yardımcı olabilir misiniz
Gokce_pelit Maso almıyorlar canım ben orda yaptırdımm eşini bırak 2 -3hasta alıyorlar içeri sırayla giriyosun
aysenur25 Maso Ümraniye devlet hastanesi için bilmiyorum ama benim yengem Üsküdar da Zeynep kamile gitti abimi de içeriye almış doktor her hastane farklı olabiliyor istersen en iyisi hastaneyi arayıp öğrenebilirsin en doğru cevabı verirler.
Haribo42 Maso yok canim bencede almazlar konyada almiyolar hatta hasta yakini bile almiyolar kadin dahi olsa