citlembiks Merhaba arkadaşlar devlet hastanesinde veya çam sakurada şeker yüklemesi yaptıran var mı ?
dgngr citlembiks Ben Uşaktayım. Devlet hastanesinde yaptırdım. Aç gittim 8.30 da ve kan verdim. 9 da içtim. 10 da kan verdim. 11 de tekrar kan verdim. O saate kadar su dahil hiçbişey yiyip içmedim
Mrh16 citlembiks ilk kızımda devlette yaptırmıştım simdikinde aile hekimliğinde bile yapiyomuslar bilmiyordum kadın dogumcumla gördüğümde nerde yaptircagima karar vericem
beyza0007 citlembiks ben yaptırdım perinatolojiye gittim çam sakuraya suyum fazla çıktı şeker yükleme yapalımdedi aç karnına gittim önce aç karnına kan veriyorsunuz sonra onların verdiği şekerli ilacı içiyorsunuz ilacı içtikten 1 saat sonra ve 2 saat sonra kan veriyorsunuz
eminemirr dgngr kadın doğuma gidip şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum diyoruz dimi bende uşaktayım sağlık ocağında burda yapacağız dediler ama hastanede yaptırmak istiyorum sağlık ocağında beklemek zor oluyor biraz
neym Ben de Kartal devlette yaptırdım önce kadın doğumcu beni yönlendirdi biyokimya‘dan bana randevu verdiler. Birde bir diyet listesi verdiler randevudan üç gün önce bu listeyi uygula gel dediler diyet dediğime bakmayın meyve börek her şey vardı . randevu günü aç gittim 8:30’da kan aldılar 9:30 gibi suyu içtim 10:30’da ve 11:30’da kan aldılar.
citlembiks beyza0007 peki şeker yüklemesi için ayrı bi randevu mu aldınız yoksa kadın doğum doktoru mu yönlendirdi, bide ayrıntılı ultrason sonuçlarınız ve ultrason görüntüleri e nabıza düştü mü düştüyse ne kadar sürede düştü ben hala göremiyorum 😬
beyza0007 citlembiks perinatoloji kontrolüne gittiğimde şeker yüklemesi yapıldı önceki randevumda planlamıştı perinatolog kontrole gideceğim gün bilerek aç gittim şeker yapılacak diye perinatoloji sonuçları aynı gün e nabıza düşüyor sadece şeker yüklemesi sonuçları biraz geç düştü onun sonuçlarını kadın doğuma gösterdim
citlembiks beyza0007 bende cuma günü perinatolojide ayrıntılı ultrasona girdim bana sadece şeker yüklemesi yapılacağını söyledi ama tarih vermedi hani rapora geçiyolar ya şeker yüklemesi önerildi diye öyle oldu , e nabıza da düşmedi benim sonuçlarım ve ultrason resimleri o yüzden sormak istedim
beyza0007 citlembiks beni ikinci kez çağırdığı için kalbinde bir yeri görememişti bebekte pozisyon değişikliği yapmayınca tekrar çağırdı tekrar geldiğinde aç gel şeker yüklemesi yapalım dedi onun için ekstra birşey yapmadım doktorun istemesi yetti ama sonuçlara şaşırdım çünkü ben eve gelmeden hemen e nabıza yükleniyordu iki kez gittim ikisinde de öyle oldu
citlembiks beyza0007 kaç gün oldu hala göremiyorum hayır doktora gidicem oda göremezse 23 haftadayım şuan bidaha da yaptıramam yani devlete randevu bulunmuyor ,
citlembiks beyza0007 aradım ama malesef kimseye ulaşamadım bi kaç gün daha beklicem bakalım zaten haftayada doktora gidicem inşallah düşmüş olur
lotusflowers Ben devlette yaptırdım. Kontrole gitmiştim zamanı gelmiş yapalım dediler içeceği içtim 1 saat sonra bir kere kan alındı sadece