hamisbiri2 Kızlar 35+4 teyim. Tansiyonum düşmeye başladı 10/5-4 gibi düşüyor. Başım dönüyor. Yemekten sonra yaşadım ilk sonra sabah uyandığımda yaşadım. Normalde de yüksek olmaz ama bu kadar etkilemezdi. Yaşayan var mı? Doktora da gitmeme 1 hafta var daha.
ilknrkaraa hamisbiri2 yükselmesindense düşük olması iyi diyorlar ama başın çok dönüyor etkiliyorsa yine bi doktora görün sorun olacağını sanmıyorum ama için rahat eder en azından. Tuzlu ayran dene bide daha iyi hissedersin canım geçmiş olsun
snycl hamisbiri2 benimde hep düşük son 1aydır. ama şuan zirvede. 100/38-95/27-73/28 gibi çok düşüyor ve öyle devam ediyor garip bir şekilde. yapacak bir şey yok düşük iyi dediler yat tuzlu ayran iç dediler
hamisbiri2 ilknrkaraa teşekkür ederim. Hamileliğin başlarında da böyle olmuştum şimdi yeniden başladı. Tuzlu şeyler yemeye çalışıyorum
rumeysa_ttkrky16 ilknrkaraa benim de yukseliyo korkuyorum en yüksek 14. 8 14.9 olabiluyo alfamet ve ecopirin içiyorum 30. Haftamizia girdik 3. Gebeliğim
hamisbiri2 snycl yaa sizin epey düşükmüş evet yatıcaz mecbur önemli bir şey olmasında 🌸 umarım sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz
AuraMomB Ben gebeliğim boyunca hep 8/4 takıldım 32.haftamdayım doktorum yüksek olmasındansa düşük olması daha iyi dedi hep. Başka doktorlara da danıştım aynısını dediler
ilknrkaraa rumeysa_ttkrky16 evet yükseliyormuş seninki baya çok geçmiş olsun canım ensene soğuk su tut limonlu su iç ya da limon ye açık havada dur geçecek inşallah bu günler hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah korkma🤲