senaninannesi_ uani bence bu slusengeclik degil.populer kulturun kolesi degilsiniz acikcasi. Benim bu yaptigim cinsiyet oartisi de sosyal medyadan gordum, fotgoraf cekimi de yeni dogan cekimi bile yaptirdim onu da sosyal medyadan gordum. Ben populer kulturun koleseyimisim ya 😂 aslidna asil sebep bu degil. 3 yil cocugumuz olmadi bizim aylarca her ay denedik olmadi. Rabbim tam asilama denicekken o ay supriz sekilde dogal yolla nasiplendirdi bizi. E sen bizde ki o sevinci mutluluğu gor 😂 sanki dunyayi bize vermisler gibiydik. Bizim o denedigimiz her ayda sosyal medyada gorup imrenirdim. Keske benim de olsaudi bende yaparsim bunu felan derdim. O yizden icimde kalmasin diye yapmaya calistim hepsini. Sonradan pisman olmamak icin cunku biliuorum olurdum. İkinci bebegim de olursa insallah ona da yapicam aynilarini. Bu sefer de hevesim oldugu icin ilk cocukla ikinciyi ayirmamak icin 😂 ilkije yaptik ikincinin ne eksigi var diyerekten. Esime dedim ikinci olunca da yapcaz hepsini dedim e hevesini almadim mi dedi. Tamam ben aldim ama ya ikinci cocugumuz anne baba abime yaptiniz da bana niue yapmadiniz diye sorsrsa bi gun dedim. Nabiyosan yao tamam dedi 😂 hakliyim ama bence