remse46 Kızlar kalp atısı icin doktor randevum 7+0 a denk geliyor 1 gun once 6+6 Da gitsem cok degisen bisey olur mu
adinsmom2 Sudenzzz 5+5 de kese bebek ve kalp atışını gördük ama dinleyemedik 10. Haftada ilk kez dinledim kalp atışını
Ozlm_24 Sudenzzz kese 6+6 da gördüm kalp atışını henüz göremedim 7+4 günlük hamileyim de 2 hafta sonra gelmemi söyledi merakla bekliyorum inşallah kalp atışı da duyulur 🥹
Ozlm_24 veson canım bende 6+6 da gittim kese vardı kalp atışı Bebek vs yoktu benim doktorm henüz erken dedi 2 hafta sonraya gel dedi bana kesin duymak için
Elifalyw1 veson bence başka bir doktora daha gorun emin ol oyle hareket et akrabalarin dedigi doğru degil kendi kendine düşebilir ama Allah korusun parça falan kalabilir ilacla duşurme falanda var sorabilirsin doktora
secildumlu veson bence hemen karar vermeyin biraz daha bekleyin ve mutlaka başka bir doktora daha gözükün
hilalnuri__ Ben 6 hafta 1 günlük iken öğrendim keseyi falan gördük çok küçük dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi suan heyecanla bekliyorum 🥹🤲🏻
zeynep9407 Sudenzzz evet benimde bu şekilde oldu. 5 te kese vardır 6+ 3 te kalp atımı duyduk çok şükür