Gamze_li Sudenzzz ben ilk 5+4 keseyi gördü perşembe gittim 6+4 gayet iyi ama bebek yeni oluşuyor küçük dedi kalp atışı için 10 gun sonra gel dedi
meeliikke @Sudenzzz ben 6. haftada gördüm keseyi 8 de kalp atışını duyduk şu an 38 i geçiyorum inşallah doğarsa çok merak ediyorum bebeğimi 😂🥰🤲🏻
baharmihraa Bana da yardımcı olumusunuz kızlar dün muayne oldum 6+1 kalp atışı yoktu haftaya bi daha gel dedi 🥺
dryozdvci baharmihraa hiç kafana takma benim bebeğim de geç döllenmiş 7. Haftada kese oluşmuştu 9.haftada kalp atışını duydum strese girmene hiç gerek yok 🙏🏻
bulut_cm Evde 3 buçuk haftalıkken idrar testiyle öğrendim, 5 haftadayken kese gördük , 7 haftada kalp atışı gördük , şuan 9+5 haftalığız.🐣
bebi5_8 Ben kan testi verdiğimde daha 3 haftalık falanmış devlete gittiğimde alttan muayene etmek istedi ama ben çok korkmuştum o anın stresiyle sonra 1 ay falan bekledik özele gitmiştik orda 8 haftalık demişlerdi hem kese hem kalp atımını duymuştuk
dryozdvci 7 haftalıkken keseyi gördük 9.haftada kalp atışını duydum benim bebişim biraz geç döllenmiş ☺️
baharmihraa dryozdvci bugun tekrar hastaneye gittim alttan ultrasonla baktı bu sefer duyduk kalp atışlarını
naciyeolgun Sudenzzz 5 haftada keseyi gördük 6 haftada hem ikiz olduklarini ogrendim hemde ikisininde kalp atişını duyduk allahın izni ile 🥰
Elifalyw1 Sudenzzz ben kizima hamileyken 6 +4 de duymuştum özelde bunda uygulamaya göre şuan 6+2 yim doktor pazartesi gel demişti ama cumaya randevu bulabildm cuma gidicem duyariz insallah
htcbnbn Sudenzzz son adete göre 6+0 da kese gördük doktora kaç haftalık dedim 4,5-5 dedi. Allah izin verirse çarşamba kalp sesi için randevumuz var
busrayalcnn Sudenzzz Sudenzzz biz 5+1 de keseyi gördük , 6+1 de yani dün kalp atışını duyduk 🥹💘 ama kişiden kişiye değişiyor sanırım