37+6 da bebişin gelmesine karar verdi doktorum suyum bitmek üzereydi doktorum daha fazla bekletmek istemedi 27 Şubat 11.01 de miniğim doğdu. Korkanlar için içinize biraz serinlik olur belki hikayem hastaneye yatışım yapıldı damar yolu açıldı NST bağlandık bir süre sonra aşağıya indirildim tabii ki korku endişe panik ve mutlu bir merak vardı götüren hemşireler ne kadar neşeli gidiyorsun dedi bebeği strese sokmak istemiyorum dedim aşağıya indim 10.45 de anestezi doktoru iğneyi yaptı bir anda ılık ılık bacaklarım kaskatı kesildi sanki altıma yaptım ben iğne acısı hiç hissetmedim sıcak oldu dedim doktor tamamdır tuttu dedi hemşire kız üstümde soğuk birşeyler gezdirdi göğüs hizasında kollarda his var ama karın ve ayaklarda gezdiriyorum dedi hicbir his yoktu sontamı takmışlar haberim yok doktorum geldi 10.50 gibi merhaba başlıyoruz dedi 11 dakika içinde küçük bir ses duydum kızın doğdu dediler birden sesi yükseldi o ağladı bende ağladım sol omzuma getirdiler gördüm kokladım öptüm çok güzeldi Rabbim isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin inşallah bu anı. Çıkarılma anı acı asla yok ama hisler vardı ben hisleri anladım sadece içimi çıkardınız sanki dedim doktorum baya bir güldü mide bulantısı olmadı ama baş dönmesi oldu içimden böyle bebek alınınca garip hissettiğimi söyledim sürekli seruma birşeyler ekliyordu başımdaki hemşire daha sonra kızımı hemen götürdüler üşümesin diye çok soğuk ameliyathane bana bir titreme geldi bebiş çıktıktan sonra çok normal dediler o beni garip hissettirdi her yerim titredi en çok o an rahatsız hissettim doktorum dikişe başladı 11.45 de bitti beni 12 de dinlenme odasına aldılar ısıttılar 12.30 da yukarı çıkardılar her şey çok hızlı ilerledi ne oldu anlamadım bile ama çok güzeldi inşallah bekleyen tüm anneler bebeklerine sağlıkla kucağına alır sorularınız varsa cevaplayabilirim hanımlar