Cansin_01 mystery94 aaa beybiii kaçıncı günün bugün? Geçenlerde 17.gun bile pozitif görenleri duymuştum gecc yerleşme mi oldu acabaa testin markası ne
Cerensolmaz mystery94 Canım senin yerinde olsam yaptırmaz beklerdim ya hamileysen ya zarar verirse Allah korusun
Cerensolmaz mystery94 sen en iyisi kan verip öğren canım varsa orda net çıkar inşallah hamişsindir 🥹🤲❤️
Cansin_01 mystery94 artimed yalancı pozitif çok çıkartıyor canım inşallah sendeki gerçek bir pozitiftir.. ben elendim sabah test yaptım yine negatif şimdide adet başlangıcı olarak lekem gelmeye başladı
mystery94 Cerensolmaz ya ben pek hamile olduğumu sanmıyorum kuzum ya bu test hep yanıltıyo bide durdukça daha da silindi
Cerensolmaz mystery94 Durdukça silinmezse pozitif çıkıyor genelde bir de yarın tekrar dene testi istersen daha koyu çıkarsa kan verip öğren bu testler biraz öyle evet ben o yüzden kan vermiştim teste güvenemeyip
Cerensolmaz mystery94 Canım testine baktım şimdi yeniden yapıp daha koyu olup olmadığına bakman lazım bir de silik çizgi pembe mi beyaz mı fotoğrafta rengi net çıkmayabiliyor
mystery94 Cansin_01 tugbaugur aynen canlar oyüzden hiç güvenmiyorum geçen ayda böyle ümitlendim olmadı
tugbaugur mystery94 artımed pek güvenilir değil ama belli de olmuyor onunla öğrenen de var kan vermek en iyisi canım
mystery94 Cansin_01 Cerensolmaz kızlar dün hacamat sülük yaptırdım. Sabah 6 da test yaptım hayalet çizgi 10 test yaptım oda hayalet çizgi var. Ben 6 öart gecesi 1 de vurulmuştum iğneyi . Genelde iğnenin 17. Günü regli oluyorum. En son regli 22 bide
Cerensolmaz mystery94 Canım hacamat için neden acele ettin ki hamile olmadığından emin olduktan sonra yapman en doğrusu olurdu kan ver bir an önce canım varsa çıkar kanda
mystery94 Cerensolmaz sordum kuzum hamileysem bişey olur mu fiye 1 2 3 aylık olursa yapılmıto dedi senin varsada yenidir bişey olmaz dedi atayım cnm görünmüyor ki zor görünüyor