genel bilgi olsun kendi deneyimlerimden umutlanmak ve o umudun krilmasi kadar kotu bir durum yok kaset test on tane evde varsa on taneden beş tanesi silik cizgi goster ve butun belirtiler vardi bulanti gogus hasasiyeti efendim kasik batma bel kuyuruk sokumu dibine kadra vardi ama hormon kulaniyoruz ve catlatma igneside bir cesit hormon klomende bu yuzden vucudun dengesi sasti icin bize oyun oynuyor herhalde normalde hep gec adet olurum bu ay 5 gun erken. oldum 🙂↕️ tabi herseydeb once nasip nasipte varsa klomende ignede hikaye vardir bir vakti diye düşünüyorum bizim icin uygun vakit daha gelmemistir vardir ilaki bir hayir. 🙃o yüzden canim anneler ve anne adaylar olmadi die kesinlikle üzülmeyin çünkü sizi sizden daha cok düşünen yaradan vardir elbete bizim icin bir mucizesi hiç düşünmedim anda oglum oldu bu arada 8 ay ugras dur her yolu dene olmadi o ay esimle anlatsti bir iki ay duralim sonra tedavi baslayalim dedik ve 20 gun sonra hamile oldumu öğrendim ama gel gorki sorunlar bitmiyor oglum iki yasinda bes parmak gecmiycek kadar kelimesi var yok nekdar agladimi nekdar uzuldumu ben biliyorum o yuzden olsun olsun die dua ediyoruz ya oluncda bitmiyor guzellerim olmuyorsa vardir bir hayir vardir bir bildin rabbimin diyin ve sabredin ve bu ayin hatrina goren herkes oglum icin dua eder mi 🥺 rica etsem