mystery94 İnşallah canım benim Allahtan ümit kesilmez tüm olumsuz konuşanları duyma bile ben inanır mısın arkadaşlarımla bile konuşmadım çok olumsuz konuşup etkiliyorlar diye zaten insan hassas bir dönemde sende eğer bu ay tutmazsa ki inşallah tutar bir daha dene ama sakın moralini bozma bu süreçte moral çok önemli stres yapma olur Allah’ın izniyle duanı et namazını kıl Allahtan iste ne isteyeceksen gerçekten tam ümidini kaybettiğinde oluyormuş bu ay da olmaz diyorsun ama bi bakıyorsun hamilesin en büyük örnek olarak beni görebilirsin nerelere gitmedim ki polikistik over var bende bi de senin çocuğun asla olmaz dedi doktor bu kiloyla bu hastalıkla sen kafayı mı yedin dedi o an üzüldüm ama sonra dedim verecek olan Allah onlar kim oluyorki böyle konuşuyorlar bak şimdi bile imtihan oluyorum inan ama ümidimi kaybetmiyorum duamı ediyorum Rabbimden istiyorum kendimizi öldürsekte ne de yapsak inan hepsi boş birazcık da olsa iyi gelmişse sana bu yazdıklarım ne mutlu bana çok memnun oldum bu arada herşey gönlünce olsun inşallah tez zamanda hamilelik haberini alırsın bize de haber verirsin🤲🤲🥰😍🥹