htcbnbn Kızlar eş tarafına , daha doğrusu kayınvalideye gebelik haberini ne zaman verdiniz , kalp atışını duyduktan sonra mı ? Aklım karışık napsam acaba erken mi diye düşünüyorum, buraya sorayım dedim fikir olsun
Elifalyw1 htcbnbn erken soyleme bence bi 8 9 haftalik olsun kalp atisini duyun sorna benim esim hemen ailesine soyledi herkese yayyildi 6 haftalik oldum yeni hala kalp atisini duymadim korkuyorum açikçasi geç dollenme bir de
aslhnkrts9 htcbnbn ben evde test yapıp kan verdim betam yüksek gelince gidip söyledik ama çok heveslenmeyelim daha kalp atışı vs duymadık demiştik
Masalmom_ htcbnbn kalp atisini duyduktan sonra spyledim ama keske biraz daha gec soyleseydim diye dusunuyorum…
htcbnbn badhomian evet bende aslında öyle düşünüyorum keseyi gördük kqlp atımını da duysam dünya benim olacak inşallah
htcbnbn Elifalyw1 canım daha önce bi dış gebelik yaşadım o yüzden herkes üzgündü 13. Ay sonra şükür gebeyim , uygulamaya göre 6+4 , kayınvalidem bu müjdeye hasret çok istiyor ne yapsam söylesemmi yarın diye düşünüyorum , kalp atışı içinde çarşamba randevum var ama kendimi tutucam sanırım ya
Elifalyw1 htcbnbn hakkinda hayirlisi olsun inşallah canim heycanini anliyabiliyorum yani istiyorsan soyle sana kalmiş bi sknti olmaz insallah saglikla al bebegini kucağina benimde kaynanam lar cok istiyordu kizim var 4 yaşinda ikinciyi yap diyip duruyorlardi ogrenir ogrenmez eşm soyledi herkese cok sevindiler bi sknti çiksada artik olmadi derim napayim
htcbnbn Elifalyw1 İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın canım , Allah güzel gebelikler yaşatsın inşallah. Kızını da Allah bağışlasın
htcbnbn aslhnkrts9 evet canım en iyisini demişsiniz , bende söylesem tüm sülale duyar gibime geliyor. Tembihlesemde nafile
htcbnbn inriii keşkeeee, bana kalsa 3 ay gizlerim ama 3 ay sonunda söylediğimde büyük tepki alırım hemde eşim o kadar sabretmez bence xksllsks siz 3 ay söylemediyseniz çok şanslısınız
Suveyy htcbnbn aboo o da bişey mi ben kendi aileme 5. Ayda (annem hariç o en başından biliyordu) eşimin ailesene de 6 aylık olduktan sonra söyledim 😂 bunda eşimin katkısı büyük o hemen söylemek istemedi
zeynepyldrm_07 htcbnbn bence üç ayı bitir sonra söyle kimse bilmek zorunda değil bu süreçte senin bebeğin daha önemli ilk hamileliğimde herkese söyledim bebeğimi iki buçuk aylıkken kalp atışı durdu aldırdım şimdi çok şükür yine hamileyim ve bu sefer kimseye demedim üçüncü ayım bitti sonra annem ve kaynanama söyledim ve kimsenin bilmemesi daha iyi bence
yosiii htcbnbn biz ilk bebeğimizi 24. haftada kaybettik ikinci gebelikte şimdi çok şükür 26. haftadayız sadece ailemiz biliyor dışarıya söylemedik ailelerinde 3. aydan sonra haberi oldu böyle daha güzel oluyor herkes bi şey söylüyor bi fikri var çünkü temiz iş ☺️🫢🌸
ayyuzlu99 yosiii ben de 26yım ben de aileler hariç söylemedim aslında söylemek istiyorum ama eşim bekleyelim 30 a kadar diyor. Siz ne zaman söyleyeceksiniz?
kemalefe @“htcbnbn”#p39664301kaynanamlara kalp atışını duyunca söyledik annemlere de 3 aylıkken çünkü annemler benimle konuşmuyordu bebek haberini alınca aramız düzeldi
elifsn23 htcbnbn kesinlikle kalp atışını bekleyin aileleri de tembihleyin başka kimseye söylemesinler