nesli1453 gcgc12 ben yaptırdım keşke yaptırmasaydım diyorum ikili testim temiz geldi ama dörtlü 1/50 yüksek risk cıktı karından sıvı aldırdım ve sonuc bekliyorum iki hafta oldu beklemek cok yordu inşallah güzel haberler alırım diyorum😒🤲
fatmaa51 gcgc12 ikili testiniz iyi çıktıysa bence dörtlüye hiç gerek yok boş bir test ben yaptırmadım üstte kalsin
aleyflx gcgc12 askm ben dün yaptirdim sonuç çıkmadı daha ama 2 ve 3 lü yaptırmadım diye doktorumun zoruyla yaptırdım oda
gcgc12 Haftada yapılıyor bende keşke yaptirmasaydim dedim ikili testim düşük çıktı benim de ama sıvı aldırmayı reddettim zaten 3 haftada anca sonuç çıkıyormus detaylı ultrason günüm geliyor zaten onu beklerim dedim sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz 🤲
defnoloj nesli1453 Qf pcr yani ilk sonuç 1 hafta 10 güne çıkıyor. Bende verdim çünkü ön sonuç çıktı şimdi diğer sonuçları bekliyorum 1 ayı buluyor oda. Sizin ne için yapıldı amniyosentez
nesli1453 defnoloj down sendromu riski 1/50 cıktı o yüzden yaptırdım. Fakat doktorum da hiç ön rapordan bahsetmedi bişey demedi yani
nkkl gcgc12 ben yaptırdım yaptırdığıma pişman oldum ikili testim temiz çıktı dörtlü yapalım dedi doktorum onda risk çıktı sonrası stres zaten şimdiki aklım olsa yaptırmazdım
mervekalkann Ben ikili yaptırmıştım risk çıkmadı bugün de detaylım vardı baya 6 saat kadar uğraştırdı çocuğum pozisyon vermedi sonunda ölçümler yapılabildi o da şükür temiz çıktı dörtlü yaptırmaya gerek duymuyorum.
nesli1453 hard hayır dörtlüden sonra direk amniyosentez yapalım dedi doktorum hiç fetal dna girmedi orda da risk cıksa yine sıvı alınıcak dedi
defnoloj nesli1453 hayır doktor söylemiyor. her hastanenin yönetmeliği farklı oluyor sanırım. laboratuvarı arıyıp soruyordum çıkmış mı diye. Yada bi numara veriyorlar ordan sorun diyorlar yada mesaj gelecek size diyorlar