nurbus1 Reçeteye aç yazmış eczacı ama ben bunu aç içemem o yüzden gece atıştırıp sonra iciyorum böyle etkisini görürmüyüm
badhomian nurbus1 canım yaymadan en geç 1 saat veya 2 önce birşey yeme özellikle süt ürünleri beya baska vitamin kullanıyorsan içme demir ilaci ile birlikte yaymadan iç yat demir ilacını etkisini görüceksin
rege0119 nurbus1 canım bende inanılmaz ishal yaptı bu ilaca alerjim çıktı daha kullanamıyorum ilk defa kullanıyorsun bence bi tok karna dene derim
nurbus1 senaakck kahvaltıdan sonra ecopirin ve d vitamini var ona sıra gelmiyor🤣 toplam 5 ilacım var günde
nurbus1 badhomian 1.2 saat bisey yeme dedin ya onu diyorum midem bulanıyor saat bası biseyler atıstırıyorum
badhomian tm canım atıştır ama çok büyük parçalar olmasın süt ürünü olmasın yeter meyve filan atıştır
nurbus1 esranurmom ben aç içemem ya zaten kocaman midem kalkar kesin yemek yiyip 1-1 bucuk saat sonra icmeyi düsünüyorum artık
neym Ben de gece yatmadan önce içiyorum.en az 2 saat öncesinde yeme içmeyi kesmiş oluyorum zaten. Ne çok aç ne çok tok durumda iyi oluyor
melismersin nurbus1 ben gece yatmadan önce içiyorum. Sabah içiyordum bulantılarım olunca gece yatmadan önce içmeye başladım. Ama süt ve süt ürünleriyle tüketmemelisiniz. Tükettiyseniz 2 saat geçmeli.
Gks_01 nurbus1 valla kullanabilmeniz bile iyi ben aç tok sabah akşam gece limonlu portakallı ne varsa her çeşitte denedim midem kabul etmiyor geri çıkıyor şurubunu verdi korkumdan içemedim
nurbus1 neseald ecopirin icin mi dedi? Bunu ilk defa duydum ben tok aç saat fark etmez ki sadece bol su ic ki etkisi gözüksün