omermam ayseyl9 ben hala alışamadım hamile olduğuma psikolojim iyi degil😁çok haklısın yani seni anlıyorum ama hayırlısı olsun hakkında canim
biryolcu0292gmailcom omermam iyi günler benimde adetten 3 gun sonra iliski oldu yumurtlama 2 gun sonra oldu hamile kalma ihtimalim var mı sizinkini görünce acaba benimde olur mu diye düşündüm iliski sadece bir kere oldu
omermam biryolcu0292gmailcom bacım Allah bilir ben inanmıyorum pek yumurtlamaya vs. İki hamileliğimde yumurtlama gününden alakasız oldu yani benim ilişkiden 10 gün sonra akintim oldu demekki 10 gün sonra yumurtlama günümdü ama şuan hamileyim rabbim gönlüne göre versin inşallah 🌸🤍
ayseyl9 biryolcu0292gmailcom bende bilmiyorum ki olma ihtimali var diyorlar Allah’ın dediği olur bilmiyorum
ayseyl9 omermam öyle valla hesapladığım zaman yumurtlama günüm o gün değil ama uygulam öyle gösteriyor bilmiyorum
aframoms13 ayseyl9 bazıların tekte tutuyor bazıları yıllarca deniyor. Son 3-4 aydır yumurtlama gününe dikkat ediyoruz ama olmuyor
ayseyl9 aframoms13 arkadaşım adet gününe 5 gün kala korumasız ilişkisi oldu oda ben gibi bir şey olmaz ihtimaliyile aldırış etmedi ama tekte tuttu
aframoms13 ayseyl9 nasip. Bende kızıma adetten sonraki ilişkide gebe kalmıştım yumurtlama zamanı bile değildi
ayseyl9 aframoms13 nasip yaa valla olacağı varsa oluyor biz ne yaparsak yapalım aslında çevremde çok örnek var ama işte insan yine tedirgin oluyor kuzenim ertesi gün hapı kullanmasına rağmen gebe kalmıştı