Kızlar beni tanıyanınız çıkar belki bir şey soracaktım ben en son Aralıkta hamile olduğumu öğrendim ve 9 haftalıkken bebeğin kalbi durdu 14 ocakta kürtaj oldum ilk adetimi de 14 şubatta gördüm rahmimde çift boynuzlu rahim ve perde şüphesi var ben de adet olmayı bekliyorum hsg için o yüzden eşimle çok birlikte olmamaya çalışıyorum gebe kalmaktan korkuyorum önce hsg çektireyim sonra gerekirse ameliyatımı olup gebe kalırım ama kafamı kurcalayan bir şey var 25 şubat ve 2 martta eşimle ilişki yaşadık geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz açık açık şöyle de söyliyim eşim geleceğini anladı an çıkarıyor 5 sn sonra falan geliyor yani içime yapması imkansız adetime uygulamaya göre 7 gün var 25 şubattan beri krem akıntım vardı bu 3 gündür kahverengi lekelenmem oluyor neden böyle oldu ya zaten rahmimi kafama takıyorum ne sorun olduğunu hemen öğrenmek istiyorum hsg çektirmek için gün sayıyorum heyecanlıyım resmen gebe falan kalmamışımdır dimi ya tekrar o günlere dönmek istemiyorum ben de travma oldu resmen😣 13 martta regl olucam 17si gibi tam kesimiş olacak 19 martta bayram oluyor film çektireceğim yer de bayramda kapalı 23 martta açılıyor ve anestezili günler çarşamba ve cuma yani hsgyi 25 martta çektirebiliyorum çok mu gecikir çekerler mi bunu da kafama takıyorum bu ay da çektirmeyeceğim diye