betaaaasx zeynepyldrm_07 biraz sabredip devlete git maddi olarak bence 70 80 bin normal doğum için çok fazla sonuçta devletede ben sancı çekicem özeldede en azındn parayla çocuga birşeyler yapılır vs
zeynepyldrm_07 betaaaasx belki doğuma Beylikdüzü devlet hastanesine de giderim ya çünkü orda doğum yapanlar çok memnun hepsi de özeldeymişiz gibi bizimle ilgileniyor diyorlar gerçekten 70,80 de çok
betaaaasx zeynepyldrm_07 ben orayı hiç bilmiyorum canım gitmedim belki orayada gidebiliriz hiç araştırmadım. Özel arabanız varsa sende devlete git özele yazık
zeynepyldrm_07 betaaaasx ya aslında bütün hastaneler de aynı önemli olan doktor şans işi biraz da Allah doğumda hepimizin karşısına iyi doktorlar Allah korkusu olan doktorlara denk getirsin ya
Elatalay zeynepyldrm_07 süleymaniyede ablam dogum yapmisti 1 odada 3 yatak vardi refakatci koltugu bile yoktu.beylikduzundede yakinimiz normal dofum yapti bi turlu sancisi gecmedi megerse cok kotu dikmisler alttan dikis tekrar ameliyata almislardi
Elatalay zeynepyldrm_07 ben mimarsinana gidiyorm orda dogum yapicam nasipse.temiz yogun olmayan bi hastane
betaaaasx zeynepyldrm_07 amin amin aynen öyle birbirimize her türlü muhtacız Rabbim merhemetli kullarıyla karşılaştırsın inşallah hepimizi
meryemkaradeniz zeynepyldrm_07 bende kagıthanedeyşm oek bir bilgiye sahip değilim yeni taşşndim hamidiye devlet hastanesine gidiyorum doktorum yagmur ondan da memnunum perinatolojide sayiyere gittim cok çok iyi doktor feriha adı doğum ne olur hiç bilmiyorum
esraozt zeynepyldrm_07 bende😂 28 yasındayım hudut sokagın girişine yakınım cami altı sokaktan merdiven iniyot