minikmucizelerinannesi Hamilelikte balgam yaşayan oldu mu acaba nasıl geçirdi ikinci hamileligim ve balgam geçmiyor bir türlü 3 aydır doğal yollarla geçiren veya ilaç kullanan
dgngr minikmucizelerinannesi sık değil ama benim de dikkatimi çekti. Hamilelikten mi bilmiyorum. Çok nadir oldu.
drydnzcftc minikmucizelerinannesi turşu suyu iç canım bire bir hemen kurutuyor Bendede arada oluyor yemekten sonra içiyorum bi kaç saatte geçiyor Turşu suyu bulamazsan az acılı şalgamda olur turşu suyuda az acılı olsun bogazini yaksın hepsini atarsın
su656 minikmucizelerinannesi tuzlu suyla gargara yapın. Ben sıvı tuz sıkıyordum boğazıma çok iyi geliyordu. Hızlı iyileşiyordum
minikmucizelerinannesi dgngr benim aşırı sık bir şekilde devam ediyor bulantım geçti ama bu balgam çıkarırken bulandırıyor migdemi
dgngr minikmucizelerinannesi geçmiş olsun. Balgam çıkarmak güzeldir çoğu zaman. Doktoruna gidince sormak için not al unutma
minikmucizelerinannesi drydnzcftc çok teşekkür ederim gün içinde deneyeceğim insaAllah banada faydası olur 🙏 şuan miğde yanması yaşamamak adına