sekermom0 annekiz6141 ya evet ama işte garip bir şekilde tüm belirtiler var. O yüzden mi acaba dedim olmadı kan vereyim pazartesi de bekleyebilsrm 🤭
bademli_puding elffssyl evde önce erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra inanamadım birde hemen gidip kaset test almıştım ondada pozitif görünce ertesi gün kan vermiştim 1000 küsürdü
elffssyl sekermom0 benim göğüsüm sızlıyordu yanıyordu üstüne grip oldum daha sayamadığım 3 sene önce kürtaj olmuştum bende
dmlblka sekermom0 pazartesiyi bekliyorum kan vermek için, bide sabah ilk idrarla yeniden yapıcam. Ama belirtilerim var hissediyorum olduğunu ya
sekermom0 yildiz93 etikliyeceğim 🤭valla bacım bu neymiş ya gebe kalmak niye bu kadar zor tekte kalanlara plaket vermek lazım
yildiz93 sekermom0 allaha şükür benim öyle oldu yatılı misafirim vardı 2 ayda sadece 1 kez ilişkiye girebildik onda da hamile kaldım 😄
Mervekaram22 sekermom0 kuzum. Varsa çıkıyor bende senin gibiydim adete 8 gün kala akşam yaptığım teste silik çizgiyle öğrendim değerim o zaman 6 falan dı varsa elinde yap
sekermom0 elffssyl yani ilk gebeliğimde yine batma kasıkta göğüste doluluk akıntı ile öğrendim. Şimdi de aynıları var ama bunsefer daha şiddetli ağrım oluyor gece uyuyamadım mesela inşallah boş geçmemiştir 🤭