Hamilelik10 Kupecicegi ben çok memnunum şuanda, 38+3’üz. 33. Haftamdan beri elif hanıma gidiyorum. Hastanenin ilgisi alakasından çok memnunum.
GamzeLmira Hamilelik10 Bende elif hanıma gidiyorum. İlgisi alakasıda güzelde. Doğumda nasıllar acaba 🤷♀️
Seymanurr Bende yeni başladım elif hanıma gitmeye merak ediyorum bende bilgilendiren olursa çok sevinirim
GamzeLmira Hamilelik10 Ben şuan 25 haftalığım 🙈🙈 Haber ederim tabi kii.. ama 1 kuzenim sezeryan oldu iyiydi. Şimdi Mayısta bi kuzenim daha seZeryan olcak elif hanımda. Benim normal Allah nasip ederse 🙏
Hamilelik10 GamzeLmira benim son 10 gün falan 😁😁 inşallah normal bekliyoruz bizde hala bi hareket yok, ben haber ederim öyleyse 😊😊 planlı sezaryen fiyatı zorunlu sezaryenden oldukça fazla. Geçen gün sordum da fiyatları. Biliyorlar dimi 😊😊
GamzeLmira Hamilelik10 Onlarında zorunlu olduğu için fiyattan bilgileri yoktur. Ne kadar ki canım 🤭 Rabbim sağlıkla bir avazda kurtarsın seni ve bebeğinide inş 🙏🙏
Seymanurr Hamilelik10 sağlıkla kucağına alirsin inşallah bizde bugün 31 haftaya girdik artık senden haber bekleriz 🙈☺
Nhesly Kardeşimin eşi 3 gün önce doğum yaptı. İnanılmaz güzeldi herşey. Kadın doğum ve çocuk doktorları her gün kontrole geldi. Pazar günü bile. Bebek hemşireleri ayrı kadın doğum hemşireleri ayrı 15 dk bir sürekli geldiler. Çok fazla ilgilendiler çok şaşırdık çok memnun kaldık. Personeller bir dediğimizi iki etmedi sürekli temizlik yaptılar. Her konuda çok rahat ettik. Ve fiyatlarıda gayet iyi
Denizyadaaras Seymanurr peki muayene esnasinda esimi ve annemi iceri alirla mi bizde cuma gunu sedef hanima gidicez ilk kez nasipse devlette almiyorlar malesef kimseyi yanima
Seymanurr Denizyadaaras evet ben eşimle girdim içeri birlikte baktık ultrasona, hatta eşim fotoğraf falan da çekti ultrason çekilirken hiç sorun yaşamadık genellikle özellerde bisey demiyorlar
Denizyadaaras Seymanurr cok sevindim buna 14. Haftadayiz ilk kez gorecek babasi ultrasonda hareket ederken tesekkur ederim cevabiniz icin :))
Seymanurr Denizyadaaras rica ederim inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız bebişiniz de güzel pozlar verir😍😆