mervekalkann Melisssa3 doktorunuza danışarak bırakmanız doğru olan. 10+4 de rahim hassasiyetine bağlı pembe lekelenmem olmuştu 1 kutu progestan fitil kullanmıştım. Doktoruma gittiğimde lekelenmenin üzerinden 15 gün geçip herhangi bir kanama veya lekelenme yaşamadığın takdirde kullanmana gerek kalmayacaktır demişti ve tek seferlik yaşadım. 24+1 olduk şükür bir şikayetim yok. Herkesin hamileliği farklı bu gibi konuları başkalarına danışmayın lütfen🌸
Selenay147 htcebek kısa mı surdu pekı benım daha önce oldu ama dusuk yaptım yıne aynısı olur dıye korkuyorum doktor progestan başlattı
htcebek Selenay147 hiç korkma arkadaşım 5 tane kaybım var ikisi 20 haftalık diğerleri 9 ve 6 doktorlardan çocuğunun olması mucize dediler geçen sene kist ameliyatı oldum meğer sorunum oymuş tabi bu sorunun bulunması çokkk uzun sürdü nice proflar bulamadı çocuğun olmaz dediler umudumu kırdılar hep ama elhamdülillah ol diyip olduran rabbim şuan 34 haftalık gebeyim artık doğum bekliyorum korkma yemek acı diye o yemeği yemiyormusun Allah ol derse olur aklına hep güzel şeyler getir inşallahh hayırlısıyla sağlıklı evlatların olsun
ozgeBudak006 10 haftalıkkrn yoğun bi kanama yasamıstım o zaman başladık. Sonrasında 16 haftalıkkrn serklaj oldum felan derkene Şimdi 21 hafta olduk hala kullanıyorum doğuma kadar da devam sanırım 😊
ozlemmee Hafif kanama ve bebeğin doğum pozisyonuna geçmiş olması nedeniyle 27. haftada progestana başladım, kanama devam etmeyince ve açıklık da olmayınca 32. Haftada doktor bırakabileceğimi söyledi.