Kubra0606 kslcvrye hangi doktora gidiyorsunuz, necati hoca 14 haftayken tahmin etmişti ve değişmedi oğlum oldu 🥰
kslcvrye fatmaglh bir cinsiyet sayfası kız dedi bende kız çok istiyorum umutlandırdı beni bakalım ne çıkacak 🫣
kslcvrye fatmaglh tabi öğrenince yazicam bende erkek gibi düşünüyorum zaten kız çok istiyorum ama his erkek diyor nasip bakalım 🤲🥰
kslcvrye Kubra0606 normalde fatma salihe gidiyirum ama perinotoloji bakıyor artık ikizdi benim gebeliğim birini kaybettim ama
Kubra0606 kslcvrye üzüldüm çok geçmiş olsun, fatma salihti benim doktorumda çok seviyorum kendinisi sırf cinsiyet için necati hocaya gitmiştim bende 😅
kslcvrye Kubra0606 çok sağolun Allah razı olsun bende üzüldüm ama rabbimin takdiri ve hala şuan karnında olması diğer Bebek Zarar görür alırsak dediler kalsa bile sanada bebeğe de hiçbir zararı yok dediler ama ben tedirginim hep
Kubra0606 kslcvrye forumda çok gördüm tekinin kalp atışının durup diğerinin sağ salim doğduğunu. Bol bol dua edin inşallah 🌷
kslcvrye Esranur_53 ay hadi İnşallah rabbim isteyen herkese evlat versin kız isteyenlere kız erkek isteyenlere erkek tabi hayırlısı sağlıklısı olsun önemli olan o açıkçası 🥰🤲
kslcvrye Kubra0606 aynen öyle duadn başka çare yok rabbime bıraktım emanet ettim sağ salim diğeri doğar inşallah 🤲🥰