denizz57 12345ddd ben bio oil kullanıyorum ama yinede çatladım doktorum kremle alakası yok dedi genetik oluyormuş yani sonuçta zaten bç bebek var içerde çok takılmayın
orhismommmmmm 12345ddd ben bunu kullanıyorum 25 haftalıgız karnımda hiç çatlak yok basenlerde çok az oldu 55 kiloydum Suan 75 kiloyum
Fizikcifizik 12345ddd mamaaura marka cok memnunum. Ilk gebelikte hic çatlama olmadi o zaman Hindistan cevizi yağı kullandım. Simdi bu markaya kizima kullanıyorum içeriği cok temiz kendime de aldım çatlak icin olani memnunum.
ecemk94 12345ddd vücut yapısıyla alakalı bence. 47 kilo hamile kaldım şuan 57 kiloyum. Yarın 36 hafta olucaz. Arada bir unutmazsam bebek yağı sürüyorum o kadar. Herhangi bir çatlama olmadı henüz
12345ddd orhismommmmmm maşallah baya kilo almışsınız oan rağmen yoksa bende kullanıcam mutlaka teşekkür ederim tavsiyeniz için
orhismommmmmm 12345ddd gereksiz kilo aldım çok tatlı fln yedım gecelerı yedim nasıl vereceksek bakalım 😅 sadece kalçamda çok az var çatlak oda bu kiloya normal