selos1 defnesedaa evet ben yaşadım 3. Ayımda doktora söyledim normal bazı gebelerde burun kanaması oluyor kan hacmi arttığı için dedi
SMB defnesedaa evet ben de yaşıyorum maalesef Çok kuruyor burun içi Bazen sanki içi kesiliyor gibi acı çekiyorum çok kötü 😢😢
defnesedaa dgngr ben ilk hamileliğimde yaşadım çok şiddetli suan ikinciye hamileyim 26 haftalığım erken başladı korkmaya başladım
dgngr defnesedaa doktorunla paylaş. Kış vakti peteklerle ısındığımız için burnumuz kuruyo. Hamileyken daha hassas oluyo
defnesedaa bmkl evet normal ama benimki çok şiddetliydi ve gün içinde sürekli durmamaca kanıyordu bunun içim önerisi olan var mı ne yapabilirim
defnesedaa dgngr zaten kanamadan önce bunu doktoruma söylemıştim kbb ye de gittim ama bişey yapamıyolar odamın petegını kapattım fayda vermedi yine kanadı başka bir öneri var mıdır diye sormak istedim
defnesedaa dgngr benımde gece açık hava nemlendiricisi petegını de kapattım ama yine de oluyo işte ilk gebeliğimde çok kanadı suan o yüzden çok tedirginim
Gencbirannis Evet ben ev sıcak olduğu için bir de sürekli abdest almak zorunda kalıyorum sürekli wc ihtiyacı sonrasında burna su çekiyorum sonra kuruyup gidiyor benim burnumun içinde et var o çok kanama damarlar genleşip çatlıyor normal durum
erva1233 Benimde kurumuş kan oluyodu damarlarım çatladığı için oluyor dedi kbb eğer çok şiddetli kanama olursa biraz canın yanar ama yakarız dedi ilerleyen zamanda eğer durmuyorsa bir daha gidin bence
defnesedaa erva1233 aksi gibi çatlamıstı burun kemiğim eğri ve ulaşıp yakamamışlardı korkum ondan zaten 😔