sdkln Kızlar 26+3 günlük hamileyim 1 haftadır nerdeyse belimin sağ tarafında kalçama doğru aşırı ağrı var adım zor atıyorum topallayarak yürüyorum resmen basamıyorum 😔 aynı durumu yaşayan varmı ?? İdrar yolu enfeksiyonumda var antibiyotik kullanıyorum ama bacağıma da vurmaya başladı acaba fıtık başlangıcım vardı ondan mı oluyo anlayamadım😣
Yurdanur sdkln behde 26+4 üm canım bel değilde sırtım çok kötü ağrıyor doktora sordum normal dedi bebek öne doğru artık baskı yapıyor kemiklerinin duruşu değişiyor dedi belde normaldir diye düşünüyorum ama sen yine doktoruna danış bence
Sevvalacr sdkln ilk benmde sağ kalçadaydı sonra kuyruk sokumu üstüne attı çok kötüyüm şuan uzansam kalkamıyorm
Sara91 Merhaba.Evi temizledikten sonra mı oluyor? Yoksa normalde mi. Bende de oluyor bir iş yaptıktan sonra.
sdkln Yurdanur Aynenn öyle canım ☺️ Boşuna demiyolar annelik bebek rahmine düştüğü an başlıyo diye, çok şükür nasip eden Rabbime bizim şikayetlerimiz biter elbette onlar iyi olsunlar yeterki☺️♥️
Nur4235 Ben daha 15+5 im ama asla düzgün yatamıyorum belim çok ağtıyor bu haftalarda başlaması normal mi
sdkln Nur4235 Benim öncesinde hiç yoktu canım yeni başladı ama o zamanlarda da olabiliyo sanırım kişiden kişiye göre değişiyo olabilir
sdkln Nur4235 Canım doktoruna danış istersen belki sende de idrar yolu enfeksiyonu vardır ondan olabilir