minikveanneesi Yüzüm sivilce doldu hamile olduğum için ilaç tedavisi de yapılamıyor doktorun merhem verdi ama hiç etki etmiyor benim gibi olanlar neler yapıyorsunuz
dgngr minikveanneesi kil maskesi en çok ile yarayan oldu Kabak lifli çay ağacı sabunu Güneş kremi Sivilce patlatılmaz ama bazen elim gidiyo patlatıyorum. Sadece patlayan sivilceye vazalin Hamilelik için bunları bulabildim ben. Kil maskesi en büyük kurtarıcım oldu
barbies minikveanneesi merhaba hangi kremi verdi dr nuz acaba. Bende aynı durumdayım çene bölgem özellikle bıkmış durumdayım
erkekannesi1_ minikveanneesi ben öncesinde de glikolik asit kullanıyordum hamilelikte de kullandım bi sorum yaşamadım yüz sonuçta bebeğe etki edeceğini düşünmüyorum
ysmnsen minikveanneesi 36 haftaya gireceğim benimde öyle canım azelik asit kullanıyorum bende ama çok fayda etmiyor gibi
yenibiranne__ Azelderm verdi doktor gebelikte kullanılması sakıncalı değilmiş ama siz yinede bir Cildiyeye gidin
burcuo minikveanneesi Sivilce genelde cilt nemsiz kaldığında da çıkıyor. Benim cildim gebelikte ekstra kurudu. Nemlendirici serumları ve nemlendirici kremi ihmal etmiyorum. Her gün (evde dahi olsam) güneş kremi sürüyorum. Şükür sivilce olmadı.
badhomian xanım kil maskesi haftada bir makyaj yapıyorsan çift aşamalı temizlik uygula çay ağacı içeriği olan tonik veya sabun kullanbilirsin en önemliside cilt tipine uygun nemlendşrici bu kadar
dgngr minikveanneesi eşim dermokil almış o çok işe yaramıştı. Ama hamile olduğum için bidahakini doğal almak istedim. Bitince aktardan aldırdım. Ama o da çok zahmetli ve saklaması zor oluyo. Kaya gibi ezilmemiş hali oluyo. Kırıp toz haline getirip çok az suyla karıştırıp sürüyosun en doğalı o