Maviyesil121212 Bugün düzensiz ve yoğun sancılarım oldu kızlar 37 haftamız yarın bitiyor insallah. Bebiş çok az hareket etti ben çok ayaktaydım bekli o yüzdendir. Şimdi uzandım pıt pıt hıçkırıyor ama normalde daha yukarıda olan pıt pıt’lar kasıklarıma kadar indi. Çocuk kanala mı giriyor acaba? Hıçkırığı hissettiğimiz yer çocuğun neresi oluyor
mervegedik Maviyesil121212 bilgim yok canım postun yukarda kalsin diye yazıyorum bende merak ediyorum 35+5im bende hep kasiklarimda hissediyorum öğrenmiş olurum
Cileklipasta Maviyesil121212 bu hıçkırık yeri bebişin nerede olduğunu her zaman belli etmiyor sanırım. Ben kasıklarımda hissettiğimde baş aşağı döndüğünü düşündüm kontrolden bir gün önce de hep yukarıda hissettim hıçkırıkları ama kontrole gittiğimde gerçekten dönmüş baş aşağı 🤷♀️
Maviyesil121212 mervegedik dün de suyun gelmesiyle ilgili post açtım bir tane cevap gelmedi canım maalesef. Kaynana,aldatma,sohbet olmadıkça pek sallanmıyoruz bu mecrada
mervegedik Maviyesil121212 ne yazıkki öyle muhabbetler yüzünden ciddi şeyler geride kalıyor gerçi o konulara pek dicek biseyim yok derdini kimseyle paylasamayan burada arıyor cevabını ama keşke asıl önemli olan seylerede ilgi olsa cevap veren biri olur inşallah
Maviyesil121212 mervegedik yazanlara lafım yok yeri geliyor ben de yardımcı olmak icin cevap yazıyorum ama sözüm sağlıkla ilgili konuları okusa cevabını bilse de yazmaya tenezzül etmeyen insanlar icin
Maviyesil121212 EsMasal yalancı sancı olduğuna Emin’im ama mesela Doğum kanalına ilerlerken de mi hareketleri azalır onu bilemedim
Maviyesil121212 Cileklipasta evet benimki de 28den beri baş aşağı hatta 36da gittiğimde de tam yerindeydi kafası:) biz hıçkırığımızda göğüs kafesimiz hopluyor ya Bebişte de mi öyle acaba ddim ama muamma sanırım 🤷♀️
AkelebekB Haftamız aynı benimde bebişim çok hıçkırıyo ve tam vajinanın üstünde hissedeyorum içimde davullar öalıyo hatta endişeleniyorum bazen, benim beneğimin başı aşagıda oyüzden orda hissediyorum sanırm
Maviyesil121212 AkelebekB aynen benimki de baş aşağı haftalardır ama bu sefer pıt pıtlar baya aşağıya indi hareketleri de azaldı acaba dedim kanala girerken de azalıyor mu hareketleri
EsMasal Maviyesil121212 onun için net bişey diyemem tabi canım ama büyüdükçe alanı daralıyor yani daha az hareket alanı olduğu için belki normaldir