sudeates0658 Aysvays bende kâğıda yazın demiştim girerken ekrana bakınca bende gördüm boş olduğunu anladım diye de söylemiştim ama gerçekten çok araştırmak psikolojimi bozdu sanırım biraz🥹
Aysvays sudeates0658 inanın ben de kaç gündür böyle şüpheye düştüm, detaylı ultrasonda net belli olur ama şimdilik doktorlara güvenmeyi seçtim😅
sudeates0658 Aysvays gerçekten teknoloji çağında yaşıyoruz doktorlarımız gelişmiş hâlâ erkek organı ile kız organını net göremiyor olmamız üzücü cidden😂 Dayanamıyoruz alışveriş yapıyoruz hevesleniyoruz kendimizi bir şeye adapte ediyoruz yanılmalar anneler için büyük yıkım oluyor
ccctttt kbroztrk bende yaptırdım erkek dedi daha sonra 11 haftalık kıza döndü görümcede kız dedi cinsiyeti erkek sallıyorlar 🥲
Aysvays sudeates0658 o kadar haklısınız ki daha önümüzde kaç hafta daha var, en azından cinsiyet öğrenip isim düşünelim alışveriş yapıp oyalanalım istiyoruz 🫠
Aysvays sudeates0658 evlatlarımız sağlıklı olsun da, her şeyin hayırlısı olur, ne olursa olsun bebişlerimiz bize uğur getirecek ve onlar da bilecekler ki kimse yanlarında olmasa da anneleri daima onları gözleyecek, sevecek ve koruyacak canı pahasına🧿