aleyflx Bebek10 benim ikinci gebeliğim ilkini 13 haftalıkken hissettim her hareketini gün gün şu an 16 haftalık olduk ama 2 haftadır hissediyorum bu da sadece 3-4 gün arayla bir tekme olarak neden böyle oldu anlamadım kısaca hissetmiyorum
Fizikcifizik Bebek10 bende hissetmiyorum. Bisiler var gibi ama bebek mi gaz mi kramp mi ben ayırt edemiyorum sanki eder gibi de oluyorum ama bilemiyorum
ikinciyesekeranne Bebek10 ikinci gebelik , 12.haftada pıt pıt oluyordu ara ara. Şuan 14 oldu, yani net tekme değil ama bazen hareket ettiğini anlıyorum. Tabi her zaman değil 😁 İlk gebelikte 20.hafta mı ne sanki tam tekmesini anlamıştım
barbies aleyflx bende aynı durumdayım😂 ilki oğlandı 13 te hissetmeye başlamıştım bu kıza benziyor dedi dr. Sanırım kız bebekler geç hissediliyomuş😂
Bebek10 aleyflx yaaa 13 hafta bayağı erkenmiş bende istiyorum inşallah yakın zamanda hissederim bide hissetsem anlar mıyım acaba oda var 😅😅
aleyflx barbies cinsiyet tahmini biliyorsn 16 haftalığım hala bilen net yok doktor erkeğe çok benziyor dedi ayaklarıni havaya açmış dikmişti belki tam ben çekemedim tahminin var mı 😅😅
Dryglgl aleyflx benim bebeğim erkekmiş bacak arası aynı benimki gibi ultrasondan anlamam normalde ama bacakları aynı 😄😄
aleyflx Bebek10 aşkım benim ikinci olmasına rağmen hani ilk hissettiğimde ikinciyi yerimden zıplamıştım o ne diye sanki içinde kurbağa var gibi birden zıplıyor bu boyu mu tekme mi atıyor anlayamıyorsun hissetmemen mümkün değil hareket ettiğinde
aleyflx barbies doktorla 2 saat boyunca bacak arasını izledik bebeğim de bacak arasını zaten hiç kapatmaya niyeti yoktu öyle oynuyordu doktor hatta üç dört pozisyonda baktı bu çıkıntıyı hiç kaybolmadı ama hala inatla kız diyenler var benim de aklım karışıyor acaba benim çekiş açımdan dolayı mı öyle çıktı yoksa sopa gibiydi apaçık belliydi 😅
barbies aleyflx bence buradakilere de değil dr a güvenmelisiniz🙂 erkek dediyse erkektir sağlıla gelsin ❤️