annekiz6141 deletedmom43191 orhan aladağ bebegın babası bebek ömer zekı sms bilgileri var mı? Ne yazıyor paylaşır mısın bi bakalım
deletedmom43191 annekiz6141 onun adini kullanan dolandirici bu hic sma hastasi kisisi link atar mi isim yazar bakilir yapilir falan ama buna herkes dolandirici diyor
deletedmom43191 aysgl330633 bizede dün aksam geldi arastirdim heryerde dolandirici yaziyo ki gercekten dolandirici bu kadar sma hastasi var hicbiri bu sms atmıyo bu atan firsatci
deletedmom43191 bsrbrkysr184_ 😅😅😅 bende bakmiyorum zaten gelen mesaj su dogalgaz elektrik ve esimden geliyo 😅😅 harici normal sms gelmez
annekiz6141 deletedmom43191 bebek degıl zaten babanın ısmı orhan aladağ ömer zekı bebekte ıstanbulun bebegıydı baya da eskı bır kampanyası ya ordan biliyorum.. Mesaj belkı dolandırıcıdır cunkı çok var sahte profil vs kullanıp para aklamaya calısanlar..
htan deletedmom43191 bskanlik valilik onay kodlari oluyor onlari e drvlette sordurmak gerekiyormus dolandirici mi diye
aysgl330633 deletedmom43191 yapay zekaya attım mesajı o da dolandırıcı olabildiğini söylüyor gerçek Sma hastası için valilik onayı gerekir gibi şeyler yazıyor
annekiz6141 deletedmom43191 aman tıklamayın lınklere falan.. Mübarek aylardayız bıde onuda kullanıyorlar 🤦♀️ yazık valla bana da ısmaılakbastan mesaj gelmıs ama spama düşmüş