Merhaba arkadaşlar. Kasım ayında tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım. 7. Hafta itabari ile sürekli olarak kanamalarım oluyordu. Bazen bir sabah uyandığımda kendimi kanlar içerisinde buluyordum. Bebeğin gelişimde herhangi bir sorun yoktu hatta 25 Şubat tarihinde 13. Haftamızda kontrole gittiğimde bebeğim 6 cm ve 45 gr olduğunu öğrenmiştik ve batta cinsiyetini bile öğrenmiştik, bir kızımız olacaktı. Tabi doktorumuz riskin hala devam ettiğini söyledi.
26 Şubat akşamı sancılarım başladı 10 dakika aralıklarla başlayıp sürekli hale geldi sancılarım. Hastaneye giderken artık sancım durmuyordu. Ben hastaneye gittiğimde doktor doğumun başladığı ve bebeğin kanalda olduğunu söyledi. Kalp atışları ise çok çok zayıftı. Mecburen bebeği aldılar. Normal doğum süreci geçirdiğim için bu sefer göğüslerim etkilenip süt doldu. İlk günler çok acılıydı fakat şu anda daha iyiyim. Çok üzgünüm bebeğimi kaybettiğim için. Çok emek vermiştim. Üç ay boyunca riskli diye odamdan dışarı bile adım atamıyordum. Çabaladık ama engel olamadık. Birazda teselliye ihtiyacım var. İçimi dökmek istedim. Bundan sonrasında nasıl bir yol izlemeliyiz, ne yapmalıyız hiç bir fikrimiz yok 💔