bsra_ylmz61 Merhaba kızlar bu haftalar nasıl geçiyor sizin benim migde bulantısı halsizlik hafif adet sancısı var gibi 🤗
damla644 bsra_ylmz61 mide bulantısı sabahları var ama halsizlik çok fazla yatsam kalkmasam o kadar memnunum ☺️
bsra_ylmz61 damla644 evet ya halsizlik çok oluyo benim sağ kasıkta bebek sizin de öylemi hem orda hissediyorum ağrı sancı gibi
damla644 bsra_ylmz61 evet benim bazen orda iğne batması gibi de oluyo sağ tarafta ağrı devamlı değil ama ara ara oluyo
ayzey1 Her sabah gözümü açtığımda bulantım basliyo gidip istifra ediyorum sonra gün içinde olmuyo ama her sabah böyle olması fena 8+4
bsra_ylmz61 ayzey1 evet ya benimde öyle oluyo muz iyi geliyo biraz hemen Bi muz yiyorum kraker yiyordum sonra migdem yanmaya başladı onu bıraktım
bsra_ylmz61 Kızlar hamileyken saç kestirdiniz mi ben kestirmek istiyorum ama halk arasında saç kesilmez diyolar hurafe mi sizcede
Nigar777 Merhaba kizlar..bende 7haftalik oldum bugun..mide yanmasi ve halsizlik yorgunluk var ya cok kotu bir hiss..hic bir seye hevesim yokk..ilk gebeligim bu arada.