Perla_ Tahminlerinize talibim kızlar kontrolden geldik ama doktor bir tahmin bile yapamadı nasıl iş anlamadım gerildim resmen ağızlarını bıçak açmıyor ya boşuna gitmişim gibi hissediyorum
Perla_ maviiss ay şaka gibi yanlış yazmaları sıkıntı mı acaba ilk defa gördüm böyle birşey , arkadaş uyarmasa haberim yok
1_cocuk_annesi Perla_ bende bu hastaneye kontrole gidiyorum hangi doktor acaba söylemedi cinsiyeti. Ona göre randevu kesmiyelim
Perla_ 1_cocuk_annesi can tercan a randevu aldım doçent gösteriyor ama odasında o yoktu kadın vardı asistan olduğu çok belliydi kapalı bir bayan
1_cocuk_annesi Perla_ hm anladım. Bende şu an 15+1 im. Haftaya 16+1 iken gidicem. Buket tuğba öndere aldım. İnşaAllah söyler. Bide asistan çıkarsa zor gerçekten
minikmucizem26 1_cocuk_annesi bende dun gittim bu hastaneye esra uğurlu diye doktor muayene etti cinsiyeti sorduğum da poposu dönük bacak arasını göremiyorum dedi bsy soylemedi
Perla_ minikmucizem26 sordum canım görünmüyor kordon var falan dedi ama yani insan en azından kemik yapısından vs tahmin eder diye düşünüyorum çünkü kızımda doktorumuz kemik yapısından tahmin etmişti