Gokturkmom_ Birrrcan Erkekte değişme ihtimali çok küçük ihtimal bize 14+2 de %100 erkek denmişti değişmedi
ikincibahar_08 Birrrcan ben 12. Haftamda öğrendim oğlumu bariz belliydi pipisi 🤭 erkek genelde değişmiyor
XBirmelekannesiii Birrrcan bana 13 de erkek gibi dedıler 3 doktor da erkek dedı 17 detım kızda olabılır dıyorlar bellı olmaz
semos__ Gokturkmom_ peki kızda değişme ihtimali var mı %90 kız denildi bacak arasına bi kaç kere baktı bostu
Birrrcan Gokturkmom_ anladim normalde 13 haftalik ta ultrasona göre 14 tü bir hafta öndeymis bakalım haftaya tekrar çağırdı netleşir herhalde
aslmoms 12 hafta erkek dedi taramada 13 hafta bir dr erkek dedi %100 16 hafta Erkek dedi başka bir dr. Daha değişmez bnmki herhalde
Birrrcan ikincibahar_08 yani ben görmedim sadece doktor ultrason dan bakar bakmaz cinsiyeti öğrenmek ister misiniz dedi evet dedim erkek dedi yüzde 90
aleyflx ikincibahar_08 Benim bebisede erkek dedi ama kız diyenler var ben gördüm organı ama sende tecrübeli son varmı 😅
fgormez Birrrcan 7 yaşına girecek kızım😅şimdi erkek bekliyorum 8 aylık olduk 16 da öğrendim yine ama öncesinde gitmedim babam hastaydı yanında refakatçiydim🥰
minikmucizem26 Birrrcan haftası kucuk yanılma yüksek oliyor bu haftalarda..banada 15 haftada erkek dedi ben bile emin olamıyorum degisirmi diye:)))