Rumiyya Ben 6 hafta 2 günlük gebeyim isteyen her kese nasib olsun. Bu gün kalp atışlarını dinledik . Doktor hic tahlil istemedi . Sizde bu haftalarda hangi tahliler istenmişdi.
Ozge1008 Rumiyya 6. Haftada birkaç tahlil istemişti doktor. Devlet hastanesine gittim idrar ve kan tahlili yaptılar. gerekli olan her şeye bakıyorlar zaten
Aysnrplt Rumiyya kalp atışı duyduktan sonra tahlil yapılmıştı. Aile sağlığı merkezine gidin isterseniz hem gebelik kaydını yaptırırsınız hem tahlil istersiniz
Nursemomm Rumiyya genelde 12 haftada 2 trimester giriş tam tahliller yapılır ama öncesindede yapılabilir tabi
Sagliklagel LeylaCan kaç cıktı vitamin değeriniz.benim 19 ve doktor normal dedi kafaya taktim nasil normal olur diye o sebeple sordum size de
1ogrencianne Sagliklagel normal bence de benim de 13.5 falan bana da normal dedi doktor ama damlayı kullanmaya devam ediyorm. İlk hamile kaldığımda 3’tü 😟
1ogrencianne Rumiyya hepsi yapıldı d vitamini, demir değeri, TSH, toxo, b12 falan hepsine bakıyor artı idrar istemişti. 19. haftaya gireceğim her ay düzenli yaptırıyorm kan ve idrarı
Sagliklagel 1ogrencianne benim tansiyon sorunum var daha 11. Haftadayım o yüzden çok korktum ilaç olarak vm pa omega3 ve gyno ferol sanol kullaniyorum bir şey vermedi doktor.kyllandiginjz damla nasil bir şey
1ogrencianne Saadet01 benim kadın doğumcum da kullan demedi. Diğer vitaminlere de her şeyi yiyebiliyosan içme vitamin ilacı demişti ama ben yine de içiyorum. D vitaminini de bazen unutuyorm. Ekmeğe damlat ye dedi ama midemi aşırı bulandırıyor arada yiyebiliyorm sadece ☹️
1ogrencianne Sagliklagel 19 değer için vermemesi normal ama referans aralığı 7’den başlıyor sanırım. Bana da doktor kullan demedi değerlerime baktı normal dedi ama ebe kullan diyor monovitd3 diye bi damla. Sağlık ocakları ücretsiz veriyor 😊