QueenBahar_ cadii Görümcesini ekmekler dövdüm yazmıştı haahahahah bak aklıma yine geldi krize girdim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Bilenler bilir
Deleted33000 demirrleydi_ onu bekliyolar bacım doktor bile elinde ultrasonla emin olamazken biz heralde içeri girip bı arkadaşa bakıp çıkarız diye bekliyorlar galiba😂😂😂😂
Deleted33000 demirrleydi_ evet ya annemin bı lafı vardı “deli çok hepsi bi arada yok” diye hakkaten öyle
melegim91 cadii evet hatta ablandan nasıl şüphelenirsin yazanlar olmuştu biri de necla-leyla yazmıştı 🫢
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna inan bende kendimize ayırmaya zaman yokken burda millet ekstra eğlence çıkarıyor kendine😂 ya onlar anormal ya da biz 🤭
nurellanurrrr cadii kocasına deccal gibi davranıp,kendisini haklı görüp gerizekalı adam falan demişti,post u baştan sona okumuştum ve kendi kendime Allah kocasına sabır versin demiştim 😅 artık lohusa mıydı ruh hastası mı bilmiyorum 😂
kurkmantosuzmadonna demirrleydi_ ay evet. Ben bazen açıyorum post. O zaman eşim evde oluyor. Biraz ilgileniyor oğlumla öyle cevap veriyorum herkese. 😀
demirrleydi_ melegim91 😂😂😂 bide başta böyle yazmamıştı bende yorum yaptım ama yaptığım yorumdan sonra şu kendine enjekte etme konusunu görünce şok yaşadım 😂😂 tatlı yapmıştım çok güzel soğusun yerim diye bekliyordum kadının anlattıkları midemi bulandırdı yemedim tatlıyı kaldı öyle 😂😂😂 bide öncesi var önce eliyle denemiş bakmış olmuyor yapış yapış bu sefer şırıngayla denemiş 😖