buse1223 Kızlar lütfen yardım edin midem çok bulanıyor 7+4 deyim doktoruma dün sabah yazdım ama çok yoğun heralde cevap alamadım ne ilaç içiyorsunuz bi öneriniz var mı
Masalmom_ Doktorum prilam dr yazdi iyi geldi bana sizde doktorunuza danisin Benimde cok yogun bulanti ve kusmalarim var ilaci kullanmadigimda telrar eskisi gibi oluyrm
buse1223 Masalmom_ ayy dünden beri hocayı bekliyorum sinir oldum artık hiç böyle bisey görmedim alayım bende heralde bana da onu önerir sağolun
Masalmom_ buse1223 evet ilk basta onu oneriyorlsr gemelde bazi kisilere iyi gelmediginden ilaci degistiriyor doktorlar
buse1223 Masalmom_ çok sağolun hastaneden başka doktora ulaştık oda aynı ilacı verdi aynı dozları söyledi
iremykn Ya 2 tane yutacağız ya zararı hiç yok mu acaba 🥹 bende bugün bulantı başladı gün içinde 1 tane aldım fayda olmadı gece başlayacağım kullanmaya ilk kullanımda fayda gördünüz mü
selengul11 10+3 deyim Prilam kullanıyordum ilacım bitti almayı unuttuk bugün öğürmekten istifra etmekten mahvoldum 2-3 kraker bile zor yedim çok üzülüyorum eşleriniz destek oluyor mu ben gurbetteyim destekçim malesef sadece eşim oda işten geç geliyor 🥹🥹🥹
seymaus İlk gebelikte prizin kullandım şimdi prillam verdi doktor 6 haftalığım daha çok erken ancak sabahları dolmuşta midem bulanıyorr aç kalayım hemen midem bulanıyor kabukla limon yiyorum