XBirmelekannesiii Mhafsaa1212 24 aylık kızım var 17 haftalık hamıleyım suan belkı zorlansakta ılerde sefasını cekcegız ınsallah
sakaryamm54 Mhafsaa1212 7 yaşında büyük oğlum ve 17 aylık küçük oğlum var 25 haftalık hamileyim hamilelik zor geçmiyor rahatım biraz ama doğumdan sonra nasıl olur bilmiyorum Allah yardımcımız olsun 😊
twobabymomm Mhafsaa1212 benimki isteyerek oldu canım öğrendiğimde çok sevinmiştim bir kızım var birde oğlum olacak inşallah. Biliyorum hiç kolay olmayacak ama Allah yardım eder bir şekilde büyüyorlar 🫶
gvnrzz Mhafsaa1212 bence bu durum yas aralıgından cok cocugunuzun ve dogacak bebeginizle alakalı. Mesela bazı bebekler asırı sakin sürekli uyur zorlamaz anneyi bazı bebekler hiç durmaz uyumaz . Yada büyügünüz 4 yasında da olsa zor bi cocuktur sizi yine de yorar. İnsallah süreci kolaylıkla atlatırız. Benim 3 bucuk yas olacak aralarında bakalım neler bekliyor bizi.
slhaa Benimde ilk bebeğim 8 aylıkken hamile kaldım şimdi 36 haftalık hamileyim:) Bütün annelere Allahtan dileğim kolaylıkla güzellikle büyütmek ☘️
slhaa @“Mhafsaa1212” benimde ilk zor oldu 2. De kolay ilk tedirgin olman çok normal bi tepki ama güzel taraftan bakmak gerekiyor. Onların yokluğu zordu sizde biliyorsunuz. Rabbim sağlık versin hersey güzel olur inşallah:)
sulnat Mhafsaa1212 23 yaşındayım 5 ve 2 yaşında evlatlarım var 3 hamileyim Allah kolaylık veriyor ben hiç zorlanmadım bakalım 3 doğunca nasıl olacak