deletedmom43191 hd_d saf olmaktan kastım herkese guveniyorum hep zarar görüyorum herkesi iyi görüyorum ama maksatları kullanmak bişey denince hemen kanıyorum inanıyorum ama yalan çıkıyor soylenenler
hd_d deletedmom43191 herkesi gözünde fazla büyütüyorsun sonra sana bisi yaptiklarinda uzulen sen oluyosun yani
deletedmom43191 hd_d yaniii bu konuda eşim çok iyidir mesela kac kişinin dogru yuzunu gorup arkadasligini bitir zarar gorursun diyip sonlandirdigim arkadasliklarim oldu cunku esim oyle biridir ki seni tek goruste iyi veya kotu oldugunu bilir
myangelson hd_d uykumu alamadığım zamanlar çok gergin oluyorum 🥲 uykumu hiç alamıyorum ama yine de biraz dinlendiğimde uyuduğumda iyi geliyordu bu ara hiç öyle yapamıyorum 😩
Deleted33000 hd_d evet onun adına da ay ben sinirliyim deyip geçiyorlar bizde sinirlerimizi aldirdik zaten😂😂😂
hd_d deletedmom43191 ayy benim esim gibi ayni bir kisiyle ilk defa tanissa bile o kişinin karakterini hemen anliyo biliyo
hd_d osimdiannee hahahahha benim bebenin de yengec olacak 🤣🤣 arastrdim suan senin dediklerinle ayniii
Havin49_ hd_d aşırı sabırlı ama birinden bi kere soğudum mu kızgın ateşlere at yine bişey değişmez kinciyimdşr biraz herkes muhabbetimin sardığını söyler
hd_d Havin49_ Muhbbetin sariyor kiz ona suphe yok ama sunu merak ettim belli edermisin kalabalik bir ortamda bile o kisiden sogudugunu