kurkmantosuzmadonna hd_d of aynısı. 😄 Ne oldu kaçıyor mu yapacağımız şey diyor. Ben de aksine aklımda kalacağına hemen yapalım dursun istiyorum. 🥲
elifsn23 hd_d doğruu ikimizin de çizgileri var dikkat de ediyoruz bazen ben daha sakinim bazen o 😂 arkadaşlıktan sonra sevgili olduk evlendik zaten o yüzden iyi anlaşıyoruz
sevimlipandahii hd_d 😂😂😂 Huyum öyle bi olayda çabuk parlarim pişman olurum😂 bekarken de evlendikten sonra da aynı değişmedi
hd_d sevimlipandahii hahahaha kiz esim hep derki sonradan pisman olacagin isler yapma diye hahahaha benim agzim beynimden önce calisiyo düşünmeden hareket etmek iyi bisi degil🤣
Deleted33000 hd_d salata daha güzel olur sanki balım ellerine sağlık senin yemeklerin de lezzetlidir şimdi
hd_d Deleted33000 ozmn salata yapimmm🤭 Ay keske yesennn seninki benimkilerden daha lezzetlidir anne yemegiiiii borekleriiiii icli kofteleriiiuu😮💨😮💨
miran_veannesi hd_d kendini anlat deyince ben bi düşünüyorum uzun süre nasılım mesela diye rahatça anlatanlara da şaşırıyorum ben kendimi dışardan göremiyorum ne bilim nasılım😂
hd_d miran_veannesi hahahahaha keske basa sabitleme olsa seninkini sabitlerdim 🤣🤣 Farklı bir bakis açisi🤣🤣🤣