Gencbirannis okudugunuzu anladiginizi hiç sanmiyorum. Once bi bastan sona yorumlarini ve benim yorumlarimi okuyun. Oncelikle kadinin her hafta gitmesinin sebebi bebegine bakma istemesi. Diger yorumlarimda da belirttim kanama su gelmesi sanci olmasi gibi durumlar olsa neyse gitmenizde hic bi problem yok dedim. Ama sebesiz yere gidiyosaniz neden gittiginzii sormalari cok normal, ayrica sebepsiz gitmeniz de yanlis dedim. Eger kadinin sizin dediginiz gibi gercieten gitme sebebi olsaydi bu soylediklerime bi cevap verebilirdi. Kanamam vardi o vardi bu vardi ne bilim suyum geldi kasilmalarim vardi nişanim vardi gibi SAĞLIKSAL bir sebep sunup beni orda most edebilirdi. Ama hanimefendinin tek derdi bebegini gormek istemesi. Yani keyfi bir bahane. Once bi okudugunuzu anlamayi ogrenin. Kafaniza gore bu yorum size ters gelip beni yargilayamazsiniz. Diger yorumlarimi da bi okuyun oyle tekrar konusalim. Son olarak tekrar ediyorum. Eger sagliksal bi sorun olsaudi sizin ki gibi o zaman hakliydi gitmesi. Ama sirf bebegi gormek icin hic bi sebep yokken bisi yokken gitmesi dogru degil. Kapida boyle hesap sorarlar sonra.