Bende özel hastanede takipliyim şu ana kadar gittiğim hiçbir muayeneden sonra verilen 10 gün süre hakkını kullanmadım. Gerekte duymadım. Doktorumda gerek görmedi. Zaten yeterli bilgi vermekte. 1 defa 10 gün süre içinde şeker yüklemesi içim gel muayene ücreti vermemiş olursun dedi. Yani bence o süre verildi diye sonuna kadar kullanmaya çalışmak hem hizmet edene hem bebeğinize yazık, sonuçta dalga gönderiliyor ve bebek hissediyor ki benim şu ana kadar devlette ve özelde gördüğüm tüm doktorlarım kısa süre aralıklarında muayene etmek istemedi, benim ilk gebelik diye merak ediyor olmamı da bebeğin için sağlıklı değil dediler durdum. Birazda böyle düşünün parayı değil canınızın parçasını düşünün ;) aksi bir durum hissederseniz gitmenizi haklı görüyorum ama şu an okuduğum kadarıyla maalesef sizi haksız gördüm. Ayrıca sekreterler sizden bilgi alır, doktora bilgi verir, gerekli görmezlerse içeri almazlar sonra doktorlar neden aldın gerek var mı diyolar? Bırakın onlar da işlerini yapsın kapıda konuştu içeri almadı diye bu kadar takılmayın