memmedova_24 Selam kızlar dün gece Tualete giderken nişan geldi amma bu gün bir şey yok dün gece belim ve karın altımda yumşak ağrılar oluşdu ve hala devam ediyor doğum ne zaman başlar. ? başlatmak için ne yapmalıyım
Fatmanur_0416 memmedova_24 benim de bugün lavaboda bi parça beyaz kırmızı karışık bi leke vardı su gibi sıvı değildi çünkü dağılmamıştı o nişan mı acaba ilk gebeliğim bilmiyorum da
pembeayakkabilikiz memmedova_24 canım benımde öyle sabahtan beri ara ara geldı kasık ağrısı falan çok yaşadım. İlk bebegımde nişan gelmemıstı bunda nişandır dıye şu an acile geldim Insallah bu hafta daha bekler bebegım 😊
zeynepacar743 memmedova_24 benim nişanım geldi bi hafta boyunca kızım gelmedi en son doktor ilişki önerdi gerçekten ilişkiden 8 9 saat sonra sancılarım geldi
memmedova_24 Fatmanur_0416 hayir ya çoğu kadında nişandan sonra bi kaç sat içinde sancılar başlar çoğunda da hafdalar sürer😄
pembeayakkabilikiz memmedova_24 sız kaç haftalıksınız. Benım nst de bısey çıkmadı suda iyi dedı açılma varmış ama canım 2-3 cm onuda evde takıp edelım dedı duzenlı sancı olursa gel dedı
Fatmanur_0416 memmedova_24 canım kusura bakma bişey daha sorsam sorun olur mu nişan geldikten sonra nokta nokta kırmızı şeyler de geliyor lavaboda görüyorum normal midir erkenden hastaneye gitmek istemiyorum
Melodimm memmedova_24 Məndə🌷Əgər doğum sonrası Happy Kidste keçsəz orda Azərbaycanlı analar postumuz var gələ bilərsiz.Köməkləşirik bir birimizlə.
elifcemerve aleyflx alakasız ama bir şey soracağım ben de son düzlükteyim son 1 aydır çok ağırlaştığım için canım ilişki istemiyordu ama şimdi denemek istiyorum ama hareket kabiliyetim sıfır😄 son zamanlarda hangi pozisyonda rahat edilir🙈
memmedova_24 pembeayakkabilikiz 38 haftalık benimki bel ağrım var amma daha tık yok bekliyorum doktora da gitmedim🥴
pembeayakkabilikiz memmedova_24 anladım canım olsun ne zaman gelmek ısterse artık bebişin . Benım kızlar bıraz acelecı galıba diğer kızımda erken geldı bende bunda 38 i goreyım barı diyorum 😃
aleyflx memmedova_24 askm doğum için korunmasız lazım özellikle spermler tetikliyor kasilmayo acilmayi
aleyflx elifcemerve Allah seni hangi poz. Rahat ediyorsan askm eşin üstte vs yan yatarak yapabilirsiniz
duygukoltuk elifcemerve 🤭🤭 en doğal soru bence. Yan yatarak veya köpekpoz. Diyolar ya o rahat oluyor köpekpoz. Göğsüne de yastık koyarsan göbeğine de baskı yapmamış olursun🤰