momeso Kizlar nasılsınızz tahminde bulunabilecek var mii 2.bebisim önemli olan sağlık tabikii Dr um bacak arası boş gibi dedi ama pipisi de var sanki gibi dedi şimdi net değil 1 ay sonra söyleyim dedi bende meraklandim baya🥹🤣
sadecebirsoru momeso ben de bugün gittim dr çok inceledi izledi ama cinsiyeti 14ten önce söylemiyorum dedi benim de 2.bebeğim Rabbim önce sağlık versin tabii ama çok merak ediyorum ben🙃
momeso Eboz bende hep kız hissediyordum çevrem erkek oğlun olacak diye diye erkek hissetmeye başladım bende 🤣
Eboz momeso İnşallah eli kolu sağlam sağlıklı bedenen zihinen kusuru olmayan kaderi bahtı guzel olan bir kızıniz olur Bende daha olusmadi o aşamada kızım var bir tane erkek istiyorum rabbim kim ne istiyorsa onu verir inşallah 🌸
momeso muzlupancake ay evett bir oğlum var 2.de oğlun olacak olacak diyorlar bide bazıları uzulmeyim diye bana söylemiyorlqr niye üzüleyim yani Rabbim sağlıkla vermiş çok şükür evlat sonuçta 🥹
momeso sadecebirsoru net olmadığı için söylemiyorlar ama merak ediyoruz bizde iste🥹sağlıkla gelsinler
momeso Eboz Güzel duanız için Cook teşekkür ederim sizinde inşallah Rabbim bizlere gönlümüzdeki evladı sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah 💝