aleyflx simgeylmzz9960 doktor tam net söylemedi ama bence erkek dedi çünkü ben de gördüm çıkıntı kaybolmadığı için daha dik bir şekilde duruyordu bacak arası hatta ben çekerken hareket ettiği için öyle çıkmış olabilir kız diyenler olduğu için şaşırdım acaba mı dedim
simgeylmzz9960 aleyflx ama vucüt yapısından cinsiyet belli olmaz ki o yüzden bence çok kulak asmayın, siz özele mi gidiyorsunuz
aleyflx simgeylmzz9960 hem özel hem devlet takipliyim 12 haftalıkken özele gitmiştim arkasını dönmüştü göstermemişti 16 haftalık olduğunu devlete gittm erkek dedi işte bazıları bu haftaya kadar göstermesi lazım falan demişti ama haftam çok küçüktü gittiğimde zaten
aleyflx superstar_00 doktor da erkek dedi ben de erkek olarak gördüm ultrasonda bakarken kız diyenler olmuş ben bacak arasında 3 çizgi göremedim yani neye dayanarak kız diyorlar anlamadım
aleyflx superstar_00 ona kız diyenler kordon dedi biliyomsn 😅😅 3 kere bakış açısını değiştirdi doktor o çıkıntı kaybolmadı yerindeydi koyduğuna da benzemiyordu yani zaten şeklinden belli olurdu diye düşünüyorum
superstar_00 aleyflx instaramda bir doktor var kaç defa o resim gibi paylaştı ve soru sordu sizce cinsiyet ne diye ben her defasında erkek dedim ve doğru çıktı.
Zeyzey04 @"QueenBahar_ay çok teşekkür ederim bende hep erkek hissediyorum ama sağlıklı olsun tabi inş kızdır
gizeemt aleyflx benimde 14 haftalıkda aynı senin gibi çıkıntı var ama 17de bacak arası boş dedi bana😂