busra34__ Moz bende geniş hissediyorum ya acaba son haftalarda hız diye mi böyle oluyor 🥲henüz çatı muayenesi olmadım 37 de olcam bayramda sen ne zaman olacaksın ilk mi hamileliğin
hanimhanimcik Anlayamazsın ben 1 ay 4 cm açıklıkla gezmişim ruhum duymadı ajfjdjdjjfjsjj belki 10 olursa acıdan fln anlarsın yada başı iyice aşağı inerse ama 3 - 5 cm anlayamazsın
Moz busra34__ valla doktorlar artık çatıyı doğum anında yapıyormuş hem devletteki hem özeldeki doktorum öyşe dedi şuan 36+4 üm evet ilk gebelik
busra34__ Moz yok ya benim doktorum 37 de yaparım demiştiözele gidiyorum ama benim bebe erkenci 35+1immşuan sabah suyum geldi 1.5 cm açıklığım var doktorum sabaha doğuma alıcam diyor dua et bana😓
happybusey Moz günümüz de aynı benimde ilk gebelik çok stresliyim ya korkuyorum herhangi bir egzersiz yapıyor musun doğum kolaylığı için yada bana tavsiye edebileceğin bişey varmı varsa paylaşabilirsen çok mutlu olurum 💕🙏🏻
sukriyeCengel Benim doğumdan birkaç gün önce iğne batıyor gibi acım vardı. Hastanede 6-7 cm açıklık olduğunu öğrenmiştim. Burda formda da okumuştum bu tür acı açılmada olabiliyormuş. Herkesde aynı olur mu bilmiyorum.
Busraaaakkk sukriyeCengel Nişan ya da suyun gelmiş miydi canım? Gece bana da oldu. Su an sanki regl olacak gibiyim, bel ağrısı, kasık ağrısı, düzensiz kasılmalar var ama suyum ya da nişanım gelmedi. 38+2 olduk
sukriyeCengel Busraaaakkk Hayır suyumda gelmemişti nişanda gelmemişti 39+2 haftalıktık bizde suni sancı verip doğumu başlatmışlardı
kartanesi___ snanrdmr Onu bilemiyorum birkaç gün boyunca hafif sancım vardı kontrole gittim 5 cm açıklığım vardı
snanrdmr @kartanesi___ 3 santim açıklığım var benim sancılarımda çıkıyo her kontrolümde artık dayanamıyorumda diyorum ama hiçbir şekilde bişey yapamayız diyolar o yüzden sordum şuan bi anda artarsa diyede korkuyorum memlekete geldim tek başıma kendimi idare edemediğim için
kartanesi___ snanrdmr hiçbir şey yapamayız mı🙄doktorum eve gidersen evde doğurursun ona göre kararını ver burada kalırsan 6 saat içinde doğurursun demişti ama ben sezaryen istediğim için direkt beklemeden sezaryene almıştı beni
busra34__ vanilya_kokusu_ 35+3 sen 18 inde doğurcaktın bende ay sonu güya yada Nisan ben senden önce doğurdum bile bacım 35+3 de elendimsuyum geldi cumartesi pazar 8 Mart 7 de doğumhaneye alındım 2 cümle suni ile normal 1 dikişli doğurdum
snanrdmr @kartanesi___ evet işte bir hafta hastanede kaldım sadece yatırdılar tuvalete bile yalvararak kalktım en son kendim eve gelmek istedim kendi doktorumda bekliycez diyo bilmiyorum nolucak sancılar hep var