Fizikcifizik bu dediginiz her bebege uygun olmuyor malaesef. 22 sylik bi oglum var. 1 yasina kadar cok guzeldi sonra zamanla yemesi azaldikca azaldi. Suan yedigi seyler cok sayilidir. Ornegin aksam iki kez yedirmeye calistim. İkincisinde makarna sevdigi icin makarna yaofim ama yok onu bile yemedi. Ac uyumamasi icin mecbur cilek verdim bi kac tane bi tane de bu boncuklu danoneler var ya ondan verdim. Keske dediginiz gibi olsa ama cocuk hic bisey yemegince ne seviyosa onu vermek zorunda kaliyo insan. Bu arsda oglen de sabahta oek bisey yemedi hazirlamama ragmen dusun. Omlet yemez pankek tarzi seyler cok severdi ama asla agzina surmuyor artik. Oatstes kizartmasini sever de yerde. Onu istememezlik pek yapmaz. Ama sabah aksam da patates kizarmtasi da yenmez ki. Paketli gidaya bende cok karsiydim ama napsayim bebegim hic bisey yemeden uyusa miydi. Emmiyor da artik. Emseydi en azindan derdim gece de emiyo kan sekeri dusmez diye. Keske dedigini gibi her bebek icin gecerli olsaudi inanin cok isterdim